Milas završava turneju po Hercegovini

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second
Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu je u subotu posjetio Ljubuški, Čapljinu i Čitluk.

Skupa s kandidatima liste Vlatkom Martinović, Nevenkom Barbarićem i Veselkom Jovanovićem u Ljubuškom je obišao Arheološki centar na Gračanima, koji je prvi arheološki centar takve vrste u BiH, a u potpunosti financiran sredstvima iz EU fondova.

Ljubuški raste i razvija se zahvaljujući sinergiji rada i potencijala koje grad ima, od bogate kulturno povijesne baštine do prirodnih ljepota. Sredstva iz EU pomažu da se svi ti potencijali realiziraju, a Hrvatska tu može pomoći i pomaže, kako svojim iskustvom, tako i prijenosom znanja, poručio je Milas u Ljubuškom.

Nakon boravka u Ljubuškom, Milas se s kandidatima s liste susreo s predstavnicima udruga i stranačkih organizacija HDZ-a BiH u Čapljini gdje su predstavili program, a nakon sastanka na Trgu hrvatske slobode u Čapljini, položili su vijenac i upalili svijeće za sve poginule.

Milas je s Martinovićem i Jovanovićem obišao i radove na crkvi Krista Kralja, Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju, te Hercegovačko selo u Međugorju, poduzetnički projekt koji kroz turistički sadržaj nastoji očuvati i promovirati hrvatsku kulturno povijesnu baštinu i identitet.

Općina Čitluk razvija sve sadržaje koji su potrebni za kvalitetan život i održivi ostanak hrvatskog čovjeka na ovom prostoru, a mi ćemo, u narednom razdoblju, još snažnije podržati sve inicijative koje doprinose tom cilju, poručio je Milas u Čitluku.

Podsjećamo, sutra, 14. travnja, Milas s kandidatima liste HDZ-a boravi u Tihaljini, gdje će se u 18:30 sati održati završni predizborni skup kojem će prethoditi sv. misa s početkom u 17 sati te polaganje vijenaca u 17:50 sati.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sve skuplja proizvodnja u BiH odražava se na cijenu povrća, žitarica...

Vremenske prilike omogućile su da proljetna sjetva na području BiH uvelike počne. Predsjednik Udruge poljoprivrednika FBiH Nedžad Bićo kazao je prije nekoliko dana za Fenu i da je mnogo parcela već uzorano, pripremljeno za glavnu sjetvu, a sjemenskog materijala i gnojiva ima dovoljno. Cijene su, kako je kazao, na razini […]

Pretplatite se