Livno subvencionira nekretnine mladim obiteljima i samohranim roditeljima

admin
0 0
Read Time:46 Second
Gradonačelnik Livna objavio je javni poziv za subvencioniranje stjecanja prve stambene nekretnine za mlade obitelji i samohrane roditelje na području Livna za 2023.

Kako su naveli, pod stjecanjem prve stambene nekretnine podrazumijeva se kupnja stana ili kuće i gradnja kuće.

Grad Livno sufinancirat će stjecanje prve stambene nekretnine u iznosu do najviše 100 KM po m², a subvencionirat će se najviše 65 m² stambene površine, s tim da taj iznos po korisniku ne može biti veći od 6.500 KM.

Pod kupnjom stana/kuće podrazumijeva se kupnja u slučaju da prodavatelj stana/kuće nije u srodstvu s podnositeljem zahtjeva niti u srodstvu s drugim supružnikom u ravnoj liniji, odnosno zaključno s trećim stupnjem srodstva u pobočnoj liniji. Gradnja kuće definira se kao izgradnja kuće od temelja do krova, naglašeno je.

Rok za podnošenja prijava je dvadeset dana od objave javnog poziva na oglasnoj ploči Grada Livna zaključno sa 18. lipnjem 2024. godine.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Porodilje u FBiH od danas mogu aplicirati za naknadu od 1000 KM

U Sarajevu je u četvrtak održana konferencija za medije povodom Uredbe o isplati novčane pomoći porodiljama za novorođeno dijete u FBiH. Riječ je o jednokratnoj pomoći za svako novorođeno dijete u Federaciji BiH u visini od 1.000 KM po djetetu koju je na prijedlog Federalnog ministarstva rada i socijalne politike donijela […]

Pretplatite se