Marcelo Brozović se vraća u Europu?

admin
0 0
Read Time:56 Second
Iz Barcelone stižu zanimljive glasine o Marcelu Brozoviću.

Katalonci tvrde da bi se hrvatski nogometni reprezentativac mogao vratiti u Europu, i to nakon samo godinu dana u saudijskom Al Nassru.

Brozovićevo ime ponovno se pojavilo na popisu Barcelone, koja se, nakon što je osigurala Xavijev ostanak na klupi, bacila u potragu za pojačanjima u veznom redu.

Ne žele odustati od kupovine top igrača, vjeruju da potrebni novac mogu osigurati prodajom ili novim ugovorom s Nikeom, a u tom pogledu spominju se Martin Zubimendi, Joshua Kimmich i Douglas Luiz.

Za bilo koga od trojice nabrojanih igrača trebat će odriješiti kesu, zbog čega Katalonci imaju još nekoliko imena na popisu, piše katalonski Sport, prenosi Gol.hr.

Kudikamo jeftinija opcija bio bi dolazak Marca Verratija, koji igra za katarski Al Arabi, ali i Brozović, koji još uvijek igra važnu ulogu u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

To bi mogao biti razlog više da posegnu za Brozovićem, koji se još uvijek povezuje s elitnim nogometnim klubovima. Ljetos ga nisu uspjeli dovesti, problem su bile financije, a hoće li ovog ljeta ponovno pokušati, pokazat će skoro vrijeme…

jabuka.tv  Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Više od polovine stanovnika zadovoljno životom u BiH, čekaju se nove investicije

Kako privući više stranih ulaganja te unaprijediti javni sektor – neka su od ključnih pitanja adresiranih u novom izvješću o tranziciji 2023. – 2024. pod nazivom “Tranzicije velike i male”, a koje je izradila Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD). Ono donosi i određen optimizam koji se manifestira u […]

Pretplatite se