Svečano prisegnula 42. generacija policijskih službenika

admin
0 0
Read Time:40 Second

Dana, 03. 05. 2024. godine s početkom u 10,00 sati u dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu, održana je svečanost polaganja prisege policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

Sukladno Uredbi o tekstu i načinu polaganja prisege policijskih službenika MUP-a Hercegbosanske županije, pred ministrom unutarnjih poslova gospodinom Mariom Lovrićem i policijskom komesarom Uprave policije Mariom Pavlinovićem dali su prisegu prije početka rada na policijskim poslovima, odnosno stupanja na dužnost policajca.

Tijekom svečane prisege budućim policijskim službenicama i službenicima prigodnim govorom obratili su se ministar i policijski komesar nakon čega su im urečena rješenja o prijemu u radni odnos, rješenja o dodjeli početnog čina, službenih policijskih znački i iskaznica.

Ovim činom Uprava policije Ministarstva unutarnjih polova Hercegbosanske županije je obogatila svoje snage sa 55 novih policijskih službenika.

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Misnim slavljem na grobu sv. Petra apostola biskupi Biskupske konferencije BiH započeli svoj pohod „ad limina“

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine započeli su svoj redoviti pohod „ad limina“ u Rimu, na blagdan svetoga Filipa i Jakova, u petak 3. svibnja 2024., slavljem Svete mise na grobu prvaka apostolȃ sv. Petra u njemu posvećenoj bazilici u Rimu. Euharistijsko slavlje predvodio je predsjednik Biskupske konferencije Bosne i […]

Pretplatite se