Nikola Vlašić blizu milijunskog transfera: West Ham popušta u svojim zahtjevima

Domagoj
0 0
Read Time:47 Second

Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić doveden je u West Ham kao veliko pojačanje kluba iz CSKA Moskve. Član Vatrenih koštao je 30 milijuna eura, no dolaskom u London sve je krenulo u lošem tonu.

Vlašić se nije snašao u West Hamu, dobivao je sve manje prilika, pa se odlučio na posudbu. Bivši igrač Hajduka i Evertona prošlog ljeta je potpisao za Torino, trenutačno je na posudbi s opcijom otkupa.

Prema informacijama uglednog Fabrizija Romana, Torino ima velike planove s Vlašićem i planira ga otkupiti za 15 milijuna eura. Navodno je West Ham htio pričekati kraj Svjetskog prvenstva, no Englezi su popustili i odlučili su ga prodati te sve dogovoriti prije isteka posudbe.

Romano piše kako je Vlašić dio velikog projekta talijanskog prvoligaša i uz njega će otkupiti Srbina Nemanju Radonjića.

S druge strane, Nicolo Schira tvrdi da će Vlašić potpisati ugovor do 2027. godine, pa ćemo ga idućih sezona gotovo sigurno gledati u dresu Torina.

Vrisak.info/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Građani BiH štede za veću kupovinu, odlazak na odmor ili za teška vremena

Vrijednost depozita stanovništva u domaćoj valuti u Bosni i Hercegovini prvi put je veća od depozita u stranoj valuti, što ukazuje na rast povjerenja u domaću valutu i oporavak štednje u BiH, javlja Anadolija. Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBiH) i ove godine, raznim aktivnostima, promoviše važnost štednje te posjetama […]

Pretplatite se