Dinamo danas postaje prvak? Ovo je scenarij prema kojem Maksimir večeras slavi titulu

admin
0 0
Read Time:54 Second

NOGOMETAŠI Dinama igrat će protiv Osijeka danas s početkom u 19:30 na stadionu u Maksimiru utakmicu 34. kola SuperSport HNL-a. U teoriji bi to mogla biti utakmica nakon koje više neće biti nepoznanica po pitanju novog prvaka Hrvatske u nogometu. Za takav rasplet Dinamu su potrebne dvije stvari.

Do kraja sezone ostala su još samo tri kola, a Dinamo današnju utakmicu dočekuje s četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Najveći rival zagrebačkog kluba u ovoj sezoni svoju će gostujuću utakmicu protiv Varaždina odigrati u ranijem terminu od 17 sati.

Dinamo može iskoristiti eventualni Rijekin kiks

Ne pobijedi li momčad Željka Sopića, Dinamo će imati sve u svojim rukama. S nova tri boda u slučaju eventualne pobjede imao bi ili sedam bodova više u odnosu na Rijeku (u slučaju Rijekinog poraza) ili prednost od šest bodova razlike (u slučaju Rijekinog remija).

Obje prednosti za Rijeku su nedostižne. Prva i matematički, a druga zbog boljeg omjera Dinama u ovosezonskim susretima s Rijekom. U četiri ovosezonske ligaške utakmice Dinamo je triput svladao Rijeku i jednom s njom remizirao.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović u službenom posjetu Tuzli

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nalazi se u službenom posjetu Tuzli. Milanović je bio na čelu izaslanstva koje je odalo počast i položilo vijence na spomen obilježju 115. birgade Hrvatskog vijeća obrane Zrinski u prigradskom naselju Husino. Potom je u Domu kulture “Husinska buna” održao sastanak sa pripadnicima 115. brigade […]

Pretplatite se