Hrvatska osvojila brončanu medalju u ragbiju na pijesku

admin
0 0
Read Time:58 Second

Hrvatska ragbijaška reprezentacija ostvarila je veliki uspjeh na Europskom prvenstvu u ragbiju na pijesku, koje se održalo u Moldaviji, osvojivši brončanu medalju pod vodstvom trenera igrača Marka Grčića. Nakon sjajnog nastupa tijekom prvog dana natjecanja, kada su s tri pobjede i maksimalnim učinkom osigurali plasman u polufinale, naši reprezentativci su se suočili s težim izazovima drugog dana.

U polufinalnom srazu protiv Moldavije A, hrvatski ragbijaši su se hrabro borili, ali su na kraju su poklekli zbog 2 žuta kartona i izgubili 4-7. Ova utakmica, iako tijesna, značila je da će Hrvatska igrati za treće mjesto, čime su izgubili priliku za borbu za zlato, ali su se fokusirali na osvajanje medalje.

U odlučujućem meču za treće mjesto, hrvatska reprezentacija susrela se s momčadi domaćina, Moldavijom B. Naši su dečki pokazali izuzetnu igru i dominantno slavili s visokih 8-2, osiguravši brončanu medalju. Među najistaknutijim igračima utakmice bili su Marko, Nikola i Luka, koji su se našli među strijelcima i svojim polaganjima vodili Hrvatsku do pobjede.

Ovaj uspjeh ostvarili su: Ilija Biškić, Marko Buljac, Andrija Galić, Marko Grčić, Nik Jurišić, Marko Livaić, Nikola Pavlović, Filip Perica, Ivo Perić, Luka Prološčić i Jan Vlašić.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zabilježen rast polena ambrozije

Prema izvještaju Centra za ekologiju i prirodne resurse o koncentraciji polena alergenih biljaka posljednjih dana zabilježen je trend rasta polena korova i postepeno smanjenje polena trava te je konstatiran polen visoko alergene biljke Ambrosia artemisiifolia L. (ambrozija). Iz Centra apeluju na nadležne komunalne službe da pojačano djeluju u cilju uređenja […]

Pretplatite se