NAPUSTIO NJEMAČKU I VRATIO SE HERCEGOVAČKIM KORIJENIMA

admin
0 0
Read Time:37 Second

Ako postoji razlog zbog čega bi netko Hercegovinu usporedio s Kalifornijom onda se sigurno nalazio na Dubravskoj visoravni, jedan od najbogatijih poljoprivrednih krajeva izuzetno plodne zemlje, idealne klime i vrijednih ljudi. Veterinar Vinko Kujundžić koji je odrastao u dolini Neretve školovao se u Splitu i Sarajevu i tragajući za boljim životom odselio u Njemačku gdje je s obitelji živio i radio. Prije dvije godine vratio se na svoju djedovinu u selo Jasoč i kako kaže ovo mu je zadnja stanica.

Najveći razlog za povratak je sloboda. Na imanju u Jasoču ponovno se povezao sa svojim korijenima i pronašao duševni mir. Bavi se poljoprivredom a mi smo ga posjetili i doznali kako živi. Cijeli prilog pogledajte u nastavku:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA OBILJEŽEN U LIVNU

U Livnu na Trgu kralja Tomislava obilježen je Međunarodni dan sestrinstva. Udruga medicinskih sestara i tehničara HBŽ organizirala je tradicionalnu akciju mjerenja krvnog tlaka i razine glukoze u krvi. Građani se rado odazovu na ovu akciju, a posebno starije stanovništvo. Više u prilogu:

Pretplatite se