SIP BiH: Obvezna edukacija članova općinskih i gradskih izbornih povjerenstava

admin
0 0
Read Time:43 Second
Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine od 20. do 31. svibnja ove godine organizira obveznu edukaciju članova općinskih/gradskih izbornih povjerenstava.

Desetodnevna edukacija “Upoznavanje izbornih povjerenstava s podzakonskim aktima“ počela je u ponedjeljak u Banjoj Luci, a bit će održana i u Tuzli, Mostaru i Sarajevu.

Naglasak edukacije je na upoznavanju članova općinskih/gradskih izbornihpovjerenstava s izmjenama Izbornog zakona BiH, novinama u vezi s imenovanjem predsjednika i članova biračkih odbora, izmjenama Pravilnika o provođenju izbora, načinom primopredaje i pakiranja izbornog materijala te uputama za određivanje lokacija biračkih mjesta.

Edukacija se provodi u skladu s člankom 2.2 stavak (5) Izbornog zakona BiH, u suradnji s Misijom OSCE-a u BiH.

Članovi organa za provođenje izbora obvezni su stalno se obučavati tijekom obavljanja mandata u skladu s planom i programom edukacije koji donosi SIP BiH, priopćeno je iz Ureda za informiranje SIP-a BiH.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo je nova prosječna plaća u Hrvatskoj

PROSJEČNA neto plaća u pravnim osobama u Hrvatskoj za ožujak iznosila je 1326 eura, što je u odnosu na ožujak 2023. godine nominalno više za 17.3 posto, a realno za 12.7 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i da većina zaposlenih ima ispodprosječne plaće. Prema izvješću […]

Pretplatite se