VELEPOSLANIK SATTLER POSJETIO TOMISLAVGRAD I LIVNO

admin
0 0
Read Time:48 Second
Šef Izaslanstva Europske unije i specijalni predstavnik EU u BiH Johann Sattler posjetio je u petak Tomislavgrad i Livno.

U Tomislavgradu je s čelnicima izvršne i zakonodavne vlasti Hercegbosanske županije (HBŽ) razgovarao o procesu pristupanja EU, strateškom razvoju te financiranju projekata uz podršku EU, ali i o izmjenama Izbornog zakona BiH.

Sattler je održao radni sastanak s predsjedateljem Skupštine Jozom Ćosićem, zamjenicima predsjedatelja Skupštine Draganom Damjanović i Arifom Kovačevićem te s predsjednikom Vlade HBŽ-a Ivanom Vukadinom.

Sattler je u izjavi medijima istaknuo mogućnosti razvoja turizma, poljoprivrede i zelene energije na ovom području.

Nakon sastanka održana je I. posebna sjednica Skupštine Hercegbosanske županije na kojoj su nazočili zastupnici u Skupštini te ministri u Vladi Hercegbosanske županije. Bila je to prilika za politički dijalog tijekom kojeg se govorilo o procesu pristupanja EU te obvezama županija u procesu.

Nakon Tomislavgrada, Sattler je otputovao u Livno gdje je posjetio Franjevački muzej i galeriju Gorica.

Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PREDSTAVLJEN PROGRAM "LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2024."

U Ljubuškom održana press konferencija uoči 4.po redu Ljubuški OUTDOOR Festivala. Ove godine na festivalu će biti održana brojna natjecanja, a prijavljenih natjecatelja ima preko tisuću. U nastavku donosimo obraćanje sa konferencije na kojoj su se medijima obratili direktor JP Parkovi Nikica Vučić, direktorica turističke zajednice grada Ljubuškog Veronika Pinjuh, […]

Pretplatite se