Na humanitarnoj modnoj reviji “City modus” sudjelovale i modne dizajnerice Marijana Dukić i Olgica Đikić

admin
0 0
Read Time:56 Second

Kako bi se pomoglo ženama oboljelima od raka dojke u njihovoj najvažnijoj životnoj borbi, za zagrebačkome Sheratonu ovih dana održana je humanitarna modna revija City Modus. Na ovoj reviji sudjelovale su i dvije predstavnice iz BiH, tomislavgradska dizajnerica Marijana Dukić i njezina kolegica iz Livna Olgica Đikić.

– Sretna sam i zahvalna što sam bila u mogućnosti pomoći i sudjelovati u ovakvom humanitarnom projektu koji je privukao veliku zainteresiranost javnosti. Organizacija je uistinu bila na vrhunskoj razini i jako lijepo smo primljene. Moju najnoviju kolekciju ženskih torbica na reviji su nosile i žene koje su oboljele od karcinoma, a dosta torbi je i prodano i sve to s humanitarnim ciljem što je u konačnici i najbitnije, kazala je za Tomislavcity Marijana Dukić.

“Ova revija je posebna zato što je nose poznate osobe iz javnog, političkog i sportskog života Hrvatske. One su tu žene za žene. Podižemo svijest da se žene moraju pregledavati, posebno u listopadu. Ova revija je kruna, tom revijom zatvaramo mjesec listopad, mjesec borbe protiv raka dojke”, kazala je za RTL organizatorica humanitarne revije Iva Loparić Kontek.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Znaju li potrošači u BiH svoja prava?

Zbog sve drastičnijih poskupljenja, svijest građana kako utrošiti teško zarađeno i za to dobiti odgovarajuću kvalitetu počela se buditi. Iako primjećuju nepravilnosti pri kupovini, mehanizme za zaštitu svojih prava potrošači ne koriste koliko bi mogli. Evo primjera iz Kaknja. Zbog sve teže ekonomske situacije, građani BiH počeli su više cijeniti […]

Pretplatite se