Poznato koji će broj Mbappe nositi u Realu

admin
1 0
Read Time:53 Second
Kylian Mbappe službeno je postao igrač Real Madrida, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Sjajni francuski napadač stigao je kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om i nakon što su brojni insajderi i svjetski mediji mjesecima pisali da će potpisati za Real.

Mbappe bi trebao na dresu u madridskom klubu nositi broj 9, koji je bio slobodan otkako je njegov sunarodnjak Karim Benzema prošle godine otišao u saudijski Al Ittihad.

Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor nogometnih informacija, objavio je da “Mbappe i njegovi predstavnici nisu ni pitali Real može li uzeti broj 10 za iduću sezonu”. Romano ističe da su Mbappe i Real time pokazali “poštovanje Luki Modriću koji ostaje u klubu još jednu sezonu”.

Modrić godinama nosi desetku, pa će Mbappe morati pričekati da se ona oslobodi Lukinim odlaskom. Romano podsjeća kako je Cristiano Ronaldo jednako tako čekao da Raul, španjolska i Realova legenda, ostavi dres s brojem 7. Također, Mbappe ne može dobiti sedmicu jer ona pripada Viniciusu Junioru, jednom od najvažnijih igrača u momčadi trenera Carla Ancelottija.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

I ovog ljeta Neum središte kulturno-zabavnih i sportskih događaja

Pod okriljem manifestacije “Neumsko ljeto”, čije otvorenje će biti upriličeno 22. lipnja, Neum će kao turistička destinacija svojim stanovnicima i njihovim gostima ponuditi mnoštvo zabavnih, kulturnih i sportskih sadržaja koji će se održati na više lokacija u gradu. Nakon defilea Neumskih mažoretkinja koje su ujedno i prve vjesnice ljetne sezone […]

Pretplatite se