HŠK POSUŠJE Stigli bivši nogometaši Benfice i Dinama

admin
0 0
Read Time:49 Second

HŠK Posušje nastavlja se pojačavati uoči početka priprema i nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. Nakon što je na Mokri Dolac iz Zrinjskog stigao vratar Antonio Soldo, Posušje je danas objavilo dva nova igrača koja će u sljedećoj sezoni nositi dres ovog kluba.

Prvi od njih je Marko Martinović. Riječ je o 23-godišnjem veznjaku koji je karijeru započeo u Zrinjskom otkuda je otišao u slavnu Benficu gdje je nastupao za tamošnju U-17, ali i U-19 ekipu.

Iz Benfice je u ljeto 2018. stigao u Hajduk gdje je igrao za drugu momčad splitskog kluba, a potom je karijeru nastavio u Sloveniji gdje je nastupao za Domžale i Rudar Velenje.

Drugi novi igrač na Mokrom Docu je Fran Čuljak.

Radi se o 20-godišnjem veznjaku koji je u svojoj karijeri nosio dresove GNK Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac i NK Sesvete. Prošle sezone u Prvoj HNL, Čuljak je skupio 22 nastupa, 3 pogotka i 4 asistencije.

 

izvor: hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Povećanje cijene električne energije za domaćinstva

Regulatorna komisija za energiju u FBiH (FERK) danas je jednoglasno usvojila da će cijene struje poskupjeti, a poskupljenje će početi od 1. kolovoza po prijedlogu Elektroprivrede BiH koju je FERK prihvatio. Članovi Regulatorne komisije za energiju u FBiH (FERK) Sanela Pokrajčić, Samir Hadžihuseinović i Vesna Marić na današnjoj su redovnoj […]

Pretplatite se