RAD NA CRNO: Inspektori Porezne uprave FBiH izvršili 103 kontrole

admin
0 0
Read Time:47 Second

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH – kantonalnih poreznih ureda Sarajevo, Mostar, Ljubuški, Zenica i Bihać su od 11. do 13. srpnja izvršili 103 inspekcijska nadzora kojima su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju različite uslužne djelatnosti.

 

U toku kontrola inspektori Porezne uprave otkrili su 42 neprijavljena radnika, osam poreznih obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj, 36 poreznih obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnog uređaja i pet objekata koji nisu imali odobrenje za rad izdat od strane nadležnog organa.

Zbog utvrđenih nepravilnosti, zapečaćeno je 10 objekata i izdato je 66 prekršajnih naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 161.350 KM.

Porezna uprava Federacije BiH će i u narednim danima nastaviti kontrolu zakonitosti poslovanja poreznih obveznika i sprječavanja sive ekonomije, stoga se pozivaju porezni obveznici kod kojih su utvrđene nepravilnosti da usklade svoje poslovanje i da poštuju zakone kako se ne bi izlagali sankcijama i nepotrebnim troškovima, rečeno je iz Porezne uprave Federacije BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MOSTAR DOČEKAO LUKU MODRIĆA

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić jučer je doputovao u Mostar gdje je prisustvovao na premijeri filma “HŠK Zrinjski – Priča o ponosu”, gdje je Modrić upravo svoje prve seniorske korake napravio u mostarskom Zrinjskom. Na stotine navijača ga je dočekalo, a najviše onih najmlađih, ispred i na stadionu Pod […]

Pretplatite se