POMAGAT ĆEMO DUVNJACIMA DOK SMO ŽIVI – POČASNI GRAĐANI DRAGA I MIJO – MIJUŠIĆ MATIĆ

admin
0 0
Read Time:32 Second

Nedavnim obilježavanjem Dana općine Tomislavgrad odlukom povjerenstva za Počasnog građanina Tomislavgrada proglašava se bračni par Draga i Mijo Matić-Mijušić, rodom iz Tomislavgrada, za plemenitost i humanitarni rad, humanitarnu pomoć osobito rodnom Tomislavgradu, a koji već dugo godina žive u Njemačkoj.

Bračni par Matić za Počasne građane Tomislavgrada predložila je JU Dom zdravlja Tomislavgrad, te napominjemo da je gospodin Mijo Matić-Mijušić već ranije dobio Javno priznanje-Medaljon Općine Tomislavgrad, 2009. godine, također za humanitarno djelovanje.

Mi smo danas razgovarali s njima i saznali na koji način su humanitarno djelovali ali i kada su prvi put otišli u Njemačku.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIŠE OD 300 DJECE NA SALEZIJANSKOM ORATORIJU U VIRU KRAJ POSUŠJA

Župa svetog Franje Asiškog iz Čapljine, u suradnji sa Salezijancima iz Zagreba, organizirala je dječji ljetni oratorij od 11. do 14. srpnja, pružajući djeci priliku za zajedništvo, molitvu, pjesmu, ples i igre. Animator Toni Nikolić, jedan od organizatora, istaknuo je važnost ove inicijative te je rekao “Don Bosco, utemeljitelj salezijanaca, […]

Pretplatite se