OPG GUČOGORKA: PROIZVODNJA ORGANSKE HRANE KAO NAČIN ŽIVOTA U SREDIŠNJOJ BOSNI

admin
0 0
Read Time:36 Second
Ivica Rajić iz Travnika, čovjek koji odlučuje iskoristiti sve potencijale ovoga kraja pokreće OPG “Gučorka” u čijoj proizvodnji se nalazi bogat asortiman likera, ljekovitog bilja, mednih preparata, rukotvorina i suvenira.
Svaki od ovih proizvoda najmanje je dva puta nagrađen, a svi proizvodi izloženi su u kušaoni obiteljske kuće u Gučoj Gori, a također nose oznaku organskog certifikata čime je ovaj OPG jedini u BiH koji je usklađen sa standardima Europske unije.
Ivica je nakon rata ostao u vojsci kao pripadnik 3. Gardijske brigade HVO-a “Jastrebovi” , te se na očevo imanje u Gučoj Gori vratio 2000. godine i potpuno posvetio ovom poslu nakon odlaska u mirovinu.
Pogledajte priču o Gučokorgi:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POLITIČKI SAT - STJEPAN DUJO, načelnik Općine Novi Travnik

Stjepan Dujo, trenutni načelnik Općine Novi Travnik, pokretač je inicijative i jedan od osnivača udruge mladih fra Marijan Šunjić u Bučićima te predsjednik novoosnovane udruge, član europske organizacije studenata prava (ELSA).   Od 2017. godine savjetnik je u uredu predsjedateljice Doma naroda Parlamenta FBIH u području ustava i zakonodavno-pravne djelatnosti. […]

Pretplatite se