PROSLAVA BLAGDANA NAŠE ZAŠTITNICE SVETE ANE I SVEČANO OTVORENJE VATROGASNOG DOMA U LIŠTANIMA!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second
28.07. PROSLAVA BLAGDANA NAŠE ZAŠTITNICE SVETE ANE I SVEČANO OTVORENJE VATROGASNOG DOMA U LIŠTANIMA!
– Stiže i taj dan, dan kad otvaramo naš vatrogasni dom svima vama koji ste zaslužni za izgradnju, svima vama koji ste na bilo koji način podržali naše dobrovoljno vatrogasno društvo. Simbolično smo izabrali da taj dan bude baš kada se slavi naša zaštitnica sveta Ana. Iako je donatorska večer prošla odlično, ipak je bilo teško, ponajviše obzirom na cijene koje su otišle k nebu.
Ali uspjeli smo, većina toga je odrađena, dom je spreman za korištenje, vozila su na sigurnom a prostor za društvo je poprilično završen.
Vrijeme je za proslavu!
Ovim putem pozivamo sve sugrađane, kolege vatrogasce, sve ljude dobre volje da nas posjete 28.07. od 19:00h na stadionu u Lištanima. Biti će svega i za sve uzraste.
Za zabavu su zaduženi oni najbolji, među njima i naši Nikola Konta, Luka Brčić i Tomislav Sučić, provjereni dečki s kojima je uvijek zabavno i sigurni smo da nas ni ovaj put neće ostaviti ravnodušnima! A nakon njih slijede Bosutski bećari! Tamburica od koje nam srce uvijek zaigra uz bezvremenske hitove i predivne note naše dobre Slavonije.
Osim glazbe i zabave do dugo u noć biti će i starog dobrog roštilja, pića, suvenira našeg društva a sve po simboličnim cijenama kojima možete podržati društvo. Naime, kako smo rekli, izgradnja nije gotova, ostale su još neke stavke koje moramo iznijeti a to uz današnje cijene neće biti moguće bez vaše pomoći.
Još jednom pozivamo sve na proslavu blagdana svete Ane i svečano otvorenje našeg vatrogasnog doma! VIDIMO SE!
Vijest je sa stranice DVD sv.Ana Lištani
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MLADE OBITELJI BIRAJU LIVNO KAO MJESTO GDJE VIDE SVOJU BUDUĆNOST

U Gradskoj upravi Livna danas su potpisani ugovori za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji i samohrane roditelje na području grada Livna za 2023. godinu. Proračunom su predviđena sredstva za tu namjenu u iznosu od dvjesto tisuća maraka. Ugovore s vlasnicima nekretnina potpisao je gradonačelnik Darko Čondrić. Kazao je […]

Pretplatite se