GP BiH: Jačanje suradnje i razmjena iskustva

admin
0 0
Read Time:49 Second

Ravnatelj Granične policije BiH Mirko Kuprešaković, zamjenik ravnatelja Ensad Korman i pomoćnik ravnatelja za organizaciju i operacije Dragan Kulić primili su u petak u posjet predsjednika Sindikata Europske policijske unije Rainera Wendta, njegovu suradnicu Jacqueline Hirt i predstavnike Sindikata Granične policije BiH.

Tema sastanka bila je razmjena informacija vezana za suradnju između sindikata i poslodavca, javni red i mir i sigurnost u Bosni i Hercegovini i Europi te ostale aktualne teme u vezi sigurnosti.

Predstavnici Sindikata Europske policijske unije, prilikom službenog posjeta u BiH, posjetit će i Međunarodni granični prijelaz Hum, skupa s predstavnicima Sindikata GPBiH.
Kuprešaković je predstavio djelovanje i nadležnosti Granične policije, istaknuo trenutne aktivnosti na terenu i zahvalio nazočnima na posjetu i zanimanju za rad Granične policije.

Nakon održanog sastanka u Glavnom uredu, Sindikat Granične policije uručio je zahvalnice nazočnima za doprinos i razvoj Sindikata te su zahvalili Sindikatu Europske policijske unije na suradnji i menadžmentu GPBiH na opredijeljenosti  za stvaranje što boljih uvjeta za rad pripadnika Granične policije BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Povećavaju se naknade za dio vojnika

Od ovog mjeseca Odlukom ministra obrane povećane su naknade za pripadnike Protupožarnih namjenski organiziranih snaga, kako onih koji obavljaju zadaće u Hrvatskoj, tako i za vrijeme pružanja humanitarne pomoći u inozemstvu, priopćilo je Ministarstvo obrane (MORH). Odlukom potpredsjednika Vlade i ministra obrane Ivana Anušića povećana je naknada za  pripadnike HV […]

Pretplatite se