Mostarsko kupalište vraća stari sjaj

admin
0 0
Read Time:54 Second
Radovi na rekreacijskom području Buna Bunica traju, a kako prenosi Facebook stranica Mostar info – trenutno se intenzivno radi na armiranobetonskim stubovima glavnog pješačkog mosta s tablastim zatvaračima na Bunici.
Kako se navodi u u objavi, proizvođač tablastih zatvarača je dostavio vodilice i pragove, koji su već postavljeni. Sada se radi na pripremi armature za stubove, postavljanju oplate za betoniranje stubova, kao i samom betoniranju stubova.
Podsjećamo, kako je objavljeno polovinom srpnja 2024. glavni dio radova na sanaciji rekreacijskog područja Buna Bunica, koji su započeli u siječnju ove godine u okviru projekta “Mostar – Prostri koji pokreću”, trebali bi biti završeni početkom jeseni. Iako je prvobitni plan bio da se prva faza sanacije okonča do kraja lipnja ove godine, taj rok prolongiran je za početak jeseni. Naime, nakon što je preusmjerena rijeka Bunica zbog početka radova na sanaciji oštećenih obaloutvrda, otkriveno je da su oštećenja znatno veća nego što je prvobitno procijenjeno.
Prva faza uključuje rekonstrukciju pješačkih mostova, sanaciju obaloutvrda, uređivanje obale, osposobljavanje slavina na otvorenom, izgradnju javnog toaleta, rekonstrukciju kompletne betonske plaže uz Bunicu, kao i uređivanje klupa, te druge manje radove.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRAVOSUĐE: Kreće reforma koja je stajala desetljećima

Ustavni i zakonski okvir za pravosuđe je nepotpun i potrebno je ojačati njegovu neovisnost, stoji u izvješću u kojem je Europska unija analizirala Bosnu i Hercegovinu i sve njezine nedostatke koje treba ispraviti u procesu pristupanja Uniji. Navedeno je, između ostalog kako zakonodavni okvir za sprječavanje i suzbijanje korupcije pokazuje […]

Pretplatite se