SLUŽBENO: Ugasila se TV Una

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

“Nakon tri godine objektivnog i profesionalnog izvještavanja i postavljanja standarda u emitiranju modernog i zabavnog programa, zbog nametnutih sankcija američke administracije Una televizija prinuđena je da prestane sa radom. Zahvaljujemo se svim zaposlenima na posvećenom radu i trudu, a gledatelkjma na povjerenju i podršci koju su nam pružili od samog početka”, navodi su informaciji gledaocima UNA TV.

Televizija Una izdala je još jedno saopćenje u kojem se naglašava kako je večeras i službeno prekinula emitiranje programa.

“Iako je Una televizija u BiH skoro tri godine bila sinonim za objektivno i profesionalno izvještavanje, nametnute barijere pokazale su se jače od želje i ideje da se promoviraju i ističu najljepše vrijednosti naše regije i izravno su ugrozile egzistenciju naših zaposlenih i njihovih obitelji”, saopćeno je iz ove televizije prije nekoliko dana.

Poručili su kako zbog toga nemaju dobre vijesti.

“Prinuđeni smo na ove izuzetno teške korake. Ova odluka znači da će više od 80 vrsnih profesionalaca, naših vrijednih i posvećenih novinara, snimatelja, montažera, drugog tehničkog osoblja i stručnjaka iz raznih oblasti, ostati bez posla. Isti broj obitelji ostat će bez značajnog financijskog dohotka, i u potpunosti razumijemo ozbiljnost posljedica odluke koju smo primorani donijeti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da im pomognemo tijekom ovog teškog razdoblja”, naveli su.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Hrvatskoj blokirano više od 30.000 umirovljenika

S blokiranim računima zbog dugova ukupno je krajem lipnja bilo 204.066 građana. Manje je to za 1,2 posto nego u svibnju, a za 7,4 posto manje nego prije godinu dana. Krajem srpnja ukupno je 30.861 osoba imala zaštićeni račun i prijavljenu mirovinu kao zaštićeno primanje. Statistički gledano, svatko od ovih […]

Pretplatite se