USPJEŠNO ZAVRŠEN TREĆI NOGOMETNI KAMP “ZLATKO DALIĆ” U LIVNU

admin
0 0
Read Time:36 Second
Nogometni kamp Zlatko Dalić održava se na gradskom stadionu Zgona, Livno, a započeo je 2022. godine, u organizaciji nogometnog kluba NK Troglav 1918 Livno te uz pomoć Zlatka Dalića, grada Livna, Hercegbosanske Županije, Hrvatskog nogometnog saveza i sponzora.
Od samog početka kamp je privukao veliki broj djece iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Švicarske i mnogih drugih zamalja, a svake godine kamp se unapređuje i nadograđuje pa tako mnogi mladi talenti imaju priliku unaprijediti svoje vještine pod stručnim nadzorom renomiranih trenera.

Jučer je upriličeno svečano zatvaranje trećeg po redu nogometnog kampa “Zlatko Dalić”, gdje su se igrale utakmice, nakon kojih su svim polaznicima uručene diplome i medalje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

"Zakucan" stadion u Imotskom

Gotovo tri sata više od 20 tisuća ljudi pjevalo je sa zvijezdom večeri. Marko Perković Thompson u četvrtak je održao prvi samostalni koncert nakon pauze od dvije godine. Nastupio je na stadionu Gospin dolac u Imotskom. Koncert je započeo nešto iza 21 sat, a okupljanje u gradu i ispred stadiona […]

Pretplatite se