Momčad Posušja ima maksimalnih šest bodova

admin
0 0
Read Time:35 Second
Momčad Posušja izvukla je maksimum iz relativno povoljnog rasporeda na početku sezone. Ekipa koju je preuzeo Duško Vranešević nakon dva kola ima maksimalnih šest bodova.
Nakon pobjede nad Igmanom Posušaci su slavili i kod Slobode, koja nakon dva kola ima dva poraza. Pobjedu gostima osigurali Bruno Jenjić u 37. i Vinko Rozić u 48. minuti. Iako je zbog slabog napona struje otkazan TV prijenos, sistem VAR je ipak radio i intervenirao kod Slobodinog udarca.
Naime, nakon udarca Obrena Cvijanovića lopta se odbila na liniju pa je VAR soba morala potvrditi da lopta nije prešla liniju. Posušje će u idućem kolu imati priliku uvećati bodovni saldo jer mu u goste dolazi Sloga, dok Sloboda ide na noge Borcu.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Federalne vlasti i u ovoj godini nastavljaju zamah u gospodarskim reformama

Stabilizacija političke situacije u Federaciji BiH, kao i produktivnost nove Vlade koja je u posljednjih 15 mjeseci donijela niz značajnih rješenja usmjerenih na ojačavanje gospodarskog stanja, najavljuje i neke nove korake koji će u bliskoj budućnosti rezultirati značajnom transformacijom ekonomske slike ovoga entiteta, a samim time i podizanjem životnog standarda. […]

Pretplatite se