AKCIJA FUP-a I ŽUPANIJSKE POLICIJE Uhićeno pet osoba, pronađena droga, oružje i ometači signala

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanske županije – Odsjek za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga su, postupajući po Naredbi Županijskog suda Tuzla i uz suglasnost Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije, a u suradnji s policijskim službenicima Federalne uprave policije, dana 12.8.2024. godine proveli opsežnu akciju na području gradova Tuzla i Živinice. Tijekom navedene akcije, izvršeni su pretresi na deset lokacija, u cilju pronalaska materijalnih dokaza o počinjenju kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

 

Izvršenim pretresima osumnjičenih osoba, stambenih i drugih objekata, motornih vozila pronađena je i privremeno oduzeta određena količina praškaste i biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, streljivo i vatreno oružje – pištolj, ometači signala mobilnih telefona i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz.

Navedene aktivnosti su epilog istražnih i drugih kontinuiranih višemjesečnih operativnih radnji usmjerenih na uhićenje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, a u sklopu kojih je ukupno oduzeto više od deset kilograma (10,3 kg) opojne droge Amfetamin speed, čime je spriječena njena daljnja distribucija i zloupotreba na tržištu.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanske županije nastavljaju daljnji rad u okviru ove akcije, a uhićene osobe će uz Izvješće biti predane Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije na nadležnost i dalje postupanje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NERETVA: Mrtve ribe i rakovi, akumulacija crne boje

“Mrtvi rakovi i ribe kao najava početka kraja božanske rijeke kakvu poznajemo?!”, objavljeno je u ponedjeljak na stranici Fondacije Atelje za društvene promjene – ACT, prenosi bljesak.info.  Kako su istaknuli, nedjelju su proveli u obilasku Uloga kod Kalinovika gdje su u tijeku završni radovi na hidroelektrani “Ulog”. Predstavnici investitora, kompanije […]

Pretplatite se