Olujno nevrijeme pogodilo dio BiH: Velika šteta na kućama i automobilima

admin
0 0
Read Time:38 Second

Olujno nevrijeme praćeno kišom i tučom zahvatilo je večeras Zvornik, nanijevši štetu na poljoprivrednim imanjima, dok je sa stambenih objekata nosilo crijep, te rušilo drveće i granje koje je padalo po automobilima.

Predstavnik Službe Civilne zaštite grada Zvornik Dejan Galić rekao je za Srnu da je, između ostalog, u Čelopeku nevrijeme potpuno uništilo kukuruz zasijan na poljoprivednoj parceli.

On je dodao kako je jak vjetar u blizini Gradske uprave oborio stablo, koje je potpuno uništilo automobil parkiran ispod njega.

“Pričinjena je šteta na više automobila u gradu na koje su padale grane”, rekao je Galić i dodao kako ljudi već prijavljuju štete koje im je nevrijeme učinilo.

On je rekao da će sutra biti više informacija o šteti kada se s terena prikupe sve informacije.

Večernji.ba
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

IZVOR UNA: Traži se obustava radova, aktivirale se i svjetske organizacije

Mještani, aktivisti, predstavnici različitih udruga civilnog društva i turisti okupili su se i u srijedu prijepodne na izvoru Une mirno prosvjedujući protiv gradnje male hidroelektrane Una-mlini. ”Tu smo svakoga dana i ostat ćemo. To mora svima biti jasno. Pozivamo zato sve da dođu, da nam se priključe, možemo osigurati mjesto […]

Pretplatite se