U Hercegovini otvoren još jedan Skywalk

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

U Trebinju je na putu prema Straču izgrađen vidikovac odakle se prostire prelijep pogled na grad.

Do vidikovca vode dva makadamska puta iz pravca brda Crkvina i naselja Gučina, a kako je rekao gradonačelnik Trebinja, njihova preporuka i jest da se na vidikovac dolazi pješke ili biciklima, piše Direkt portal.

Inače, na vidikovac novinarske ekipe su dovezli terenskim vozilima zaposleni u Ekologiji i sigurnosti, dok su i prisutni predstavnici trebinjske vlasti također došli terenskim automobilima.

 

„Prethodnih dana smo, koliko nam je vrijeme dozvoljavalo, pročistili te staze. Međutim, naš dugoročni plan je da se tu odradi kvalitetniji pristupni put, da se osvijetli i činjenica je da je to nešto što nas očekuje u narednom razdoblju“, rekao je Ćurić i dodao da ako bude zanimanja da će u narednom razdoblju napraviti projektnu dokumentaciju kojom bi aplicirali na grantove, kako sve ne bi išlo iz proračuna.

U nastavku izjave gradonačelnik je bio precizniji, pa je rekao kako će raditi proširenja kraj puta da bi se automobili mogli mimoilaziti iz pravca Crkvine, piše Direkt portal.

„Smatramo da treba ostaviti i dio da mogu normalno pješaci i biciklisti da se kreću, da bude neki dio i za njih“, rekao je Ćurić.

Posjetitelji vidikovca trebaju se ponašati odgovorno

Ćurić je pozvao i sve one koji planiraju posjetiti vidikovac, da prije svega budu odgovorni i oprezni.

„Ovdje postoji rizik, da smo načisto. Rizik u smislu da je određena visina tu u pitanju, da je staklena površina, da je nekada i klizavo tako da u svakom slučaju treba biti odgovorni kao što smo i do sada uvijek bili“, rekao je Ćurić i dodao kako je projekt izgrađen po svim pravilima i standardima struke.

„Pored tog dijela da bude atraktivno, prije svega mora biti i sigurno“, naglasio je Ćurić.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Živimo u najtoplijem desetljeću ikad, a bit će sve više toplinskih valova

Meteorolog Zoran Vakula odgovara na tri pitanja za Večernji list 1. Kako klimatske promjene utječu na učestalost i intenzitet ekstremnih vrućina? Možemo li očekivati da će ovakvi toplinski valovi postati uobičajeni u našoj regiji u idućim desetljećima? Nisam stručnjak za klimatske promjene, ali djeluje mi prilično izgledno da ćemo i […]

Pretplatite se