Prevrtanje čamca s migrantima: Iz Drine izvučeno osam tijela

admin
0 0
Read Time:45 Second

Granična policija BiH oglasila se o jutrošnjem prevrtanju čamca s migrantima u rijeci Drini.

„U ranim jutarnjim satima, na području općine Bratunac, policijski službenici Granične policije BiH, poduzimajući redovne aktivnosti nadzora državne granice evidentirali događaj u kojem su, za sada, nepoznate osobe s područja Republike Srbije u BiH pokušale prokrijumčariti veći broj nezakonitih migranata.

Rijeku Drinu trenutno pretražuje tim Republičke uprave civilne zaštite iz Bratunca.

U dosadašnjem toku potrage za osobama koje su nestale nakon jutrošnjeg prevrtanja čamca na Drini iz rijeke je izvučeno osam beživotnih tijela, potvrdio je  Nenad Ikonić iz Ronilačke jedinice Civilne zaštite RS. Potraga i dalje traje.

– Imamo informaciju da je dvadesetak ljudi nestalo u vodi, a da je među njima i majka s bebom. Do sada smo pronašli osam tijela – kazao je Ikonić.

Do prevrtanja čamca došlo je tijekom pokušaja krijumčarenja većeg broja migranata iz Srbije u BiH, između Ljubovije i Zvornika.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

RH: Najezda parazita napunila ambulante

Posljednja dva tjedna povećan je broj pacijenata s kožnim reakcijama koji traže liječničku pomoć na jugu Istre. Najezdi jesenskih grinja kumovalo je toplo i suho vrijeme. Mnogi koji ljetuju u Istri ovih dana su osjetili neugodne promjene na koži. “Ugrizi su se vidjeli kao da ima prištić, kao kad osa […]

Pretplatite se