Dinamo najavio “Plavu noć” u Mostaru

admin
0 0
Read Time:45 Second

GNK Dinamo Zagreb je u utorak na svojim društvenim mrežama najavio dolazak u Hercegovinu – Mostar gdje će 12. listopada s HŠK Zrinjski na stadionu pod Bijelim Brijegom odigrati prijateljsku utakmicu, a istu večer bi u salonu “Luna” kod Mostara trebala biti održana i “Plava Noć”.

Na Plavoj noći s početkom od 20h u Svadbenom salonu Luna na Čulama svi gosti moći će se podružiti s igračima Dinama, a pripremljen je i bogati sadržaj tijekom cijele večeri. Svi zainteresirani moći će se učlaniti u GNK Dinamo.

Naš klub je tradicionalno brojao veliki broj članova iz Bosne i Hercegovine, a ovo je idealna prilika da taj broj povećamo nastavno na općenito rekordne brojke članova u ovoj godini“, priopćeno je iz zagrebačkog kluba.

Ulaznice za “Plavu noć” po cijeni od 50 eura moći će se kupiti od ponedjeljka, 9. rujna, a dio prihoda od kupljenih ulaznica namijenjen je za Udrugu djece s posebnim potrebama.

 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Njemački carinici vratili putnicu iz BiH

Pripadnici granične policije Njemačke jučer su vratili putnicu iz Bosne i Hercegovine (52) jer nije mogla predočiti dokaz da ima dovoljno novca za ostanak u Njemačkoj, piše Hercegovina.info Kako prenose njemački mediji, ona je jučer doputovala iz BiH na zračnu luku u Memmingenu, ali nije uspjela proći kontrolu na kontrolnom […]

Pretplatite se