Njemački carinici vratili putnicu iz BiH

admin
0 0
Read Time:41 Second

Pripadnici granične policije Njemačke jučer su vratili putnicu iz Bosne i Hercegovine (52) jer nije mogla predočiti dokaz da ima dovoljno novca za ostanak u Njemačkoj, piše Hercegovina.info

Kako prenose njemački mediji, ona je jučer doputovala iz BiH na zračnu luku u Memmingenu, ali nije uspjela proći kontrolu na kontrolnom punktu jer nije imala dovoljno novca.

Niame, kada je riječ o ulasku u zemlje EU, na zahtjev granične policije morate predočiti da kod sebe imate određenu sumu novca po danu ostanka u zemlji. Ovo je propis koji mnogi zanemaruju.

Nakon što su joj postavili još neka dodatna pitanja, kao što je razlog njene posjete Njemačkoj, putnica iz BiH je dala prilično kontradiktorne odgovore, prenose Nezavisne novine. Na kraju su policijski službenici odlučili da joj odbiju ulazak u zemlju i ona je prvim letom vraćena u BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Himna Gospi Međugorskoj u svatovima postala hit (video)

Na uočnicu Velike Gospe14.8.2024. u Orašju, svatovi iz Gruda i Širokog Brijega, većinom sa trenutnom adresom u Beču (Austrija), u očekivanju mlade, pjevali su Himnu Gospi Međugorskoj, prenosi Međugorje.info Kako je to zvučalo poslušajte u ovom videu:     Borak.tv

Pretplatite se