OD METROPOLE DO PAŠNJAKA – MLADA IMOĆANKA PRONAŠLA SREĆU U STOČARSTVU

admin
0 0
Read Time:49 Second

Ljubav prema konjima i strahopoštovanje koje pokazuje na svoje plemenite ljubimce Anđela Medvidović u rodnoj Medvidovića Dragi u Imotskom, više ne sanja svoj san, već ga živi.

Nakon završene osnovne škole životni put je odvodi je do Zagreba, u kojemu je nakon završene srednje veterinarske škole željela nastaviti studirati i jednog dana postati veterinarka.

Život u metropoli mladoj Anđeli bio je ispunjen. Radila je mnogo poslova jer posao u struci nije mogla pronaći, ali ljubav prema konjima je tinjala negdje duboko u njezinim mislima. Završila je školu za terapeutsko jahanje i svaki trenutak je nastojala iskoristiti da bude u blizini svojih četveronožnih ljubimaca, pa je nakon 15 godina donijela životnu odluku, vratiti se u svoj Imotski, otvoriti novu stranicu života i posvetiti se konjima, te uz svoju hrabrost, upustila se u projekt prepun izazova.

Anđela je kupila i kočiju, osnovala udrugu “Ranč Medvidović” i laganim, ali sigurnim koracima galopira dalje u realizaciju svojih planova.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

AUSTRALCI IGRAJU NA LIVNO OPEN 2024.

U sklopu Livanjskog kulturnog ljeta 2024. jučer je otvoren tradicionalni turnir u tenisu u organizaciji teniskog kluba Plavi teren. Uz dvije kategorije (muška/ženska) sinoć je otvoren muški dio turnira, a na ovogodišnjem Livno Open-u igraju i Australci. “Livno Open 2024” prvu večer otvoren je uz meč Perić-Pelivan, a ove godine […]

Pretplatite se