FIFA: U 2024. ostvareno rekordnih 11.000 transfera

admin
0 0
Read Time:42 Second
Međunarodni nogometni savez (FIFA) objavio je u utorak kako je tijekom 2024. godine obavljen rekordan broj od 11.000 registriranih međunarodnih transfera, što je povećanje od 4,8 posto u odnosu na isto razdoblje lani.
Također, objavljeno je kako su klubovi diljem svijeta potrošili više od 6,4 milijarde dolara za odštete, što je drugi najveći iznos u povijesti.
Uvjerljivi predvodnici među potrošačima su europski klubovi sa 5,58 milijardi dolara, a dominirali su engleski klubovi koji su potrošili ča 1,6 milijardi dolara samo tijekom ljetnog prijelaznog roka. Ipak, i taj je iznos pad za 15,5 posto u odnosu na lani kada su engleski klubovi potrošili dvije milijarde dolara.
Porast prometa zabilježen je i transferima nogometašica, ove su godine klubovi potrošili 6,8 milijuna dolara na odštete što je više nego dvostruko u odnosu na prošlu godinu, piše Hina.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Mostaru pronađena oteta djevojčica iz Konjica, uhićen osumnjičeni

Vozač Forda je pronađen i lišen slobode u Mostaru, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP HNŽ-a, nakon što je objavljeno da je prijavljen nestanak 14-godišnje djevojčice iz Konjica. Djevojčica je živa i zdrava, a više informacija se očekuje u tijeku sutrašnjeg dana. Podsjećamo, A. B. (1956.) nastanjena u Konjicu prijavila […]

Pretplatite se