Restoran donirao 50 porcija hrane korisnicima projekta kućne njege ”Širokobriješke sestre”

admin
0 0
Read Time:37 Second

U tišini svoga posla, osoblje projekta “Širokobriješke sestre – kućna njega” do sada je izvršilo 589 kućnih posjeta.

Uz ovaj podatak, širokobriješki Crveni križ javno se zahvalio vlasniku jednog restorana koji je donirao 50 porcija hrane za korisnike ovog projekta.

Posebno nas raduje što u ovoj divnoj priči možemo spomenuti i zahvaliti vlasniku Garden Pub Lounge Bar Nikici Pavloviću i njegovoj obitelji na nesebičnoj donaciji hrane za naše korisnike, navode iz Crvenog križa Široki Brijeg.

Naime, Nikica je već dva puta odlučio pomoći korisnicima donacijom 30 porcija graha s kobasicom i 20 porcija teletine i krumpira ispod peke.

Zahvalu pišemo jer osjećamo potrebu zahvaliti mu u ime naših korisnika jer svoju humanost iskazuje preko nesebičnih djela, stoji u objavi Crvenog križa Širokoga Brijega.

(www.jabuka.tv)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH na 7. mjestu popisa država s najvećim gubitkom populacije

BiH se nalazi na sedmom mjestu popisa država svijeta s najvećim očekivanim padom populacije do 2050. godine. Popis zemalja objavila je globalna mreža “World of Satistics”, pozivajući se na podatke nezavisne organizacije World Population Review (WPR), sa sjedištem u SAD, koja je posvećena upravo objavljivanju podataka o stanovništvu i demografiji […]

Pretplatite se