Dvije osobe planirale raznijeti bankomat u Mostaru – uhvaćeni s oružjem i eksplozivom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), lišili su slobode dvije osobe, A.A. (1978.) iz Zenice i A.M. (1983.) iz Sarajeva. Akcija je provedena u 11 sati, a u poslijepodnevnim satima izvršen je pretres stana u ulici dr. Ante Starčevića u Mostaru.

Po nalogu Općinskog suda u Mostaru, pretres je obavljen u 17:25 sati u stanu kojeg su osumnjičeni koristili zajedno s A.A. (1990.) iz Zenice, koji je uhićen prethodnog dana. Tijekom pretresa pronađeno je i zaplijenjeno sljedeće: dvije automatske puške s pripadajućim okvirima i tridesetak metaka, jedan pištolj, dvije crne moto kacige, dvije kape fantomke, jedna crna plastična maska, OBD skener za automobil, vakuum za staklo, crne gumene rukavice, alat za provalu automobilskih brava, razni alati za rezanje metala, dvogled i blokator signala.

 

Također, u vozilu marke VW Golf, koje su koristili osumnjičeni, pronađene su tri metalne boce s nepoznatim sadržajem, crijevo s manometrom te četiri metalne cijevi s elektrodama za zavarivanje.

Nad osumnjičenima je provedena kriminalistička obrada, dok će A.A. (1978.) biti predan Sudskoj policiji radi sprovođenja u Kazneno-popravni zavod u Tuzli.

Istraga u ovom slučaju se nastavlja, piše pogled.ba.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KLIMAV SUSTAV: Izjednačava se broj radnika s brojem umirovljenika

”Trenutno broj umirovljenika nije veći od broja radnika, ali se rapidno izjednačava zbog rasta broja umirovljenika i smanjenja broja radno sposobnih građana”, izjavio je federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić na konferencije Europske federacije sindikata javnih usluga (EPSU), koja se održava u Sarajevu. Ministar Delić istaknuo je da […]

Pretplatite se