PRVI SLUŽBENI PODATCI O IZLAZNOSTI: Pogledajte stanje u svim hercegovačkim gradovima i općinama

admin
0 0
Read Time:55 Second

Prema dostupnim podacima do 19 sati, kada su se birališta zatvorila, izborna izlaznost u Hercegovini pokazuje značajne razlike između pojedinih općina, s većim odazivom birača u istočnim dijelovima regije, pišeHercegovina.info

Najvišu izlaznost zabilježila je općina Berkovići, gdje je čak 73,6% birača izašlo na birališta. Bileća također bilježi visok odaziv, s izlaznošću od 70%, dok je u Nevesinju izlaznost iznosila 62,5%, a u Trebinju 59,02%.

 

Na zapadnoj strani Hercegovine, izlaznost je bila nešto niža. U općinama Široki Brijeg i Grude, izlaznost do 19 sati iznosila je 41% i 42%. U Posušju je zabilježena izlaznost od 35%, dok je u Mostaru izlaznost bila 44%.

 

U Čapljini, bez uračunavanja biračkog mjesta Grabovine, izlaznost je iznosila 41,5%, a u Neumu 49%. Rama je zabilježila izlaznost od 47%, dok je u Stocu izlaznost bila visoka, 65,98%.

U Čitluku je izlaznost do zatvaranja birališta bila 46%, dok je u Livnu izlazilo 32,7% birača.

 

Važno je napomenuti da su ovi podaci nepotpuni jer još uvijek nemamo podatke za sva birališta na području Hercegovine. Konačne brojke očekuju se u narednim satima.

 

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Čapljini prvi put žena na čelu grada, u Širokom Brijegu dolaze mlade snage

Lokalni izbori 2024. donijeli su određene promjene na političkoj sceni u Hercegovini, gdje su neslužbeni rezultati pokazali uvjerljive pobjede novih lica u Čapljini i Širokom Brijegu, piše Hercegovina.info Prema prvim informacijama s kojim raspolaže hercegovina.info, Iva Raguž odnijela je pobjedu u utrci za gradonačelnika Čapljine, te će naslijediti dugogodišnjeg gradonačelnika […]

Pretplatite se