ŽDRIJEB: Hrvatska saznala protivnika u dodatnim kvalifikacijama za Euro

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Mlada reprezentacija Hrvatske u utorak je bila bolja od Grčke (3:2) u Koprivnici i tim je rezultatom izborila dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2025. godine.

Danas je održan i ždrijeb spomenutih kvalifikacija, a tamo će Hrvatska U21 vrsta snage odmjeriti protiv Gruzije.

Utakmice su na rasporedu 14. i 19. studenog.

Hrvatska je zaradila play-off za Euro ostvarivši ukupno 22 boda, odnosno drugo mjesto u G skupini na račun sedam pobjeda, jednog remija i dva poraza. S druge strane, gruzijska selekcija dolazi s drugog mjesta skupine C, gdje su gledali u leđa Nizozemskoj s maksimalnim bodovnim učinkom.

Gruzijci su pisali pobjede protiv Gibraltara (dvaput po 2:0), Moldavije (1:0 i 3:0), Sjeverne Makedonije (1:0 i 2:1), remi sa Švedskom (0:0) te poraze od Nizozemske (0:3 i 1:3) i Švedske u (2:3). Prema Transfermarktu, njihova momčad s posljednje prijavljenim kadrom vrijedi nešto više od 13 milijuna eura, dok mladi Vatreni u kadru Ivice Olića drže cijenu na nepunih 55 milijuna.

Ostali parovi doigravanja su Finska – Norveška i Belgija – Češka. Plasman na Euro dosad su izborili Slovačka kao domaćin, Engleska, Danska, Francuska, Njemačka, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovenija, Španjolska i Ukrajina.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Englezi smanjili greške VAR-a za 80 posto

Howard Webb, šef nogometnih sudaca koji dijele pravdu u engleskoj Premiershipu, tvrdi da je ove sezone broj pogrešnih procjena pomoćnih video sudaca (VAR) smanjen za 80%. VAR se u Engleskoj koristi pet godina, ali se i dalje vode brojne rasprave o sustavu i načinu na koji se koristi. No, u […]

Pretplatite se