SKB MOSTAR: Dječjem odjelu hematologije i onkologije donirano 33.550 KM

admin
0 0
Read Time:39 Second

Članice Gradskog odbora Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” Mostar danas su s Premijerkom Marijom Buhač uručile donaciju Kliničkom odsjeku za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti SKB Mostar. Podsjetimo, na tradicionalnoj donatorskoj večeri održanoj 1. listopada 2024. u Mostaru, koju organizira GO Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH Mostar nazočilo je preko 800 žena u salonu Venera.

Nazočnima na večeri, koja se održava u godini kada Zajednica obilježava šesnaestu obljetnicu utemeljenja obratili su se: Marijana Rajič, predsjednica Zajednice žena HDZ BiH Grada Mostara, Ana Andrić, predsjednica Zajednica žena HDZ BiH i prim. dr. Borko Rajič, pedijatar hematoonkolog u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.  ”Možemo biti ponosne na zajednički uspjeh, podršku i snagu žena i na poruku koju večeras svi zajedno šaljemo”, istaknula je tada predsjednica Rajič.

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Coca-Cola povlači 28 milijuna boca

Coca-Cola povlači 28 milijuna plastičnih boca od pola litre u Austriji jer mogu sadržavati komadiće metala zbog pogreške u proizvodnji. To je najveći opoziv robe u Austriji u najmanje 25 godina, rekao je u četvrtak glasnogovornik bečke agencije za tržište Alexander Hengl. Coca-Cola je objavila da će povučene biti boce Coca-Cole, […]

Pretplatite se