Najava koncerta etno skupine „Čuvarice“  „Zemljo moja“

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Najava koncerta etno skupine „Čuvarice“  „Zemljo moja“

Dragi ljubitelji glazbe,

U sklopu VIII. Ramskih dana kulture najavljujemo spektakularan koncert  Etno skupine „Čuvarice“ „Zemljo Moja”! Ovaj koncert je treći po redu .

Prvi je održan u Mostaru sa simfonijskim orkestrom i bandom pod ravnanjem maestra Damira Bunoze. Drugi je bio na šetnici ispred Federalnog ministarstva kulture i športa i treći u Rami.

Na koncertu će se naći pjesme sa dva albuma Etno skupine Čuvarice . Ova skupina svojim nastupima i pjesmama osvaja mnoga srca publike. Spoj etna i rocka bit će prava poslastica ove večeri.

Gošća večeri je talentirane Antonije Batinić, koja će svojim glasom obogatiti ovaj glazbeni doživljaj. Uz nju, na pozornici će nastupiti i odlični glazbenici iz band-a na električnoj gitari Josip Vukoja (producent ove skupine), akustična gitara  David Glibo (autor i skladatelj Etno skupine Čuvarice),  bas gitara Marko Jakovljević, na bubnjevima Dragan Raspudić, za klavijaturom Ivan Vlajčić i na udaraljkama Juraj Glibo.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u glazbi koja slavi ljepotu naše zemlje i bogatstvo njezine kulture. Kupnjom ulaznice pomažete našim „Čuvaricama“ da i dalje budu neumorne i svojom pjesmom i radom usrećuju sve ljubitelje etno pjesme.

Vidimo se na koncertu!

Datum i vrijeme: 31.listopada 2024. od 20:00h

Mjesto: Svadbeni salon Eurobiser, Prozor-Rama

Cijena ulaznice 10,00 KM

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Val uhićenja u Krupi i Bihaću: Pronađeno oružje, poruke na arapskom jeziku

Sinoć su izvršeni pretresi u Krupi i Bihaću vezano za teroristički napad u kojem je ubijen policajac, a drugi ranjen. Tom prilikom je uhićeno osam osoba. Ovu informaciju za Avaz je potvrdio glasnogovornik MUP-a USŽ Adnan Beganović. “Sinoć je izvršeno više pretresa na području grada Bihaća i Krupe. U Bihaću […]

Pretplatite se