Odbojkašice BiH večeras očekuje susret s Grkinjama

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine utakmicom protiv Grčke večeras počinje ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine.
Radi se o skupini F u kojoj se još nalaze Švicarska i Norveška. Prve dvije selekcije iz svake kvalifikacije skupine će na Europsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Belgiji, Italiji, Estoniji i Njemačkoj.
Pored četiri domćina, svoje mjesto na završnom turniru su već osigurale Srbija, Turska, Nizozemska, Poljska, Rusija, Francuska, Švedska, Bugarska.
U skupini F, za sada jednu pobjedu ima upravo Grčka koja je nadigrala Švicarsku. “Koliko su spremne to ćemo vidjeti večeras nadam se najboljem. Sa velikom dozom optimizma očekujemo prvu utakmicu. Očekujem da će se tri selekcije boriti za ta dva mjesta – Grčka, Švicarska i mi.
Mi smo dobili materijal, pregledali smo utakmice između Grčke i Švicarske. Grkinje su pobijedile sa 3:0, ali isto tako susret se mogao završiti i pobjedom Švicarske. Skupina je po mjeri, protivnici nisu za podcijeniti, ali ni za pretjeran respekt.
Vjerojatno će treutak, dan, inspiracija i podrška publike biti od presudnog značaja”, mišljenja je izbornik Stevan Ljubičić. Domaćin bh. reprezentaciji ovoga puta bit će Sarajevo i dvorana “Goran Čengić” na Grbavici. Iz Odbojkaškog saveza BiH pozivaju navijače da podrže odbojkašice i budu “sedmi igrač u terenu”, a ulaz na sve utakmice je besplatan.
bljesak.info/protv
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Večeras od 19 košarkaši BiH igraju protiv Crne Gore

Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Podgorici igra utakmicu prvog kola druge faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Gledajući situaciju na tablici, pobjednik ovog duela će dobiti jako puno. Crna Gora bi vrlo vjerojatno došla jako blizu plasmana na SP, dok bi se BiH eventualnim trijumfom uključila u borbu […]

Pretplatite se