Pretresi u Rami: Bombe, marihuana, puška, ukradeni alat i metci

Domagoj
0 0
Read Time:59 Second

Policijski službenici PS Prozor-Rama, postupajući po naredbi Općinskog suda Konjic, izvršili su pretrese kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.K. (1981.) u mjestu Krančić, općine Prozor-Rama.
A.K. je prilikom pretresa dragovoljno predao jednu lovačku pušku i sedam metaka patrona. Daljnjim pretresom pronađena je jedna tegla sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

A.K. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PS Prozor-Rama. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj.
Istog dana službenici PS Prozor-Rama su, postupajući po naredbi Općinskog suda Konjic, izvršili pretres kuća i pomoćnih objekata od K.H. (1964) i S.H. (1968) u mjestu Blace, općina Prozor-Rama, stoji u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

 

Tom prilikom je K.H. dragovoljno predao dvije ručne bombe i sedam metaka.

Daljnjim pretresom kod istog su pronađene dvije električne bušilice, aku bušilica i ubodna pila koje potječu iz ranije počinjenih kaznenih djela.

Obje osobe su lišene slobode i smještene u prostorije za zadržavanje PS Prozor-Rama.

S navedenim je upoznat nadležni tužitelj, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pokušao ga ubiti zbog parkinga

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka podnijeli su 07. prosinca Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka, Izvještaj protiv osobe D.Š. iz Banja Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Ubojstvo” iz člana 124. a u vezi s članom 22. Krivičnog zakonika Republike Srpske, priopćeno je iz MUP-a RS. […]

Pretplatite se