Jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći kod Posušja

admin
0 0
Read Time:42 Second

U sinoćnjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Broćanac oko 19,00 sati sudjelovalo je motorno vozilo Passat tip 3B kojim je upravljao I.B. (1954.), dok se u istom vozilu nalazio M.B. (1966.) i motorno vozilo Audi tip 4G kojim je upravljao D.K. (1979.), a u istom vozilu se nalazila i D.K. (1949.).

Sve četiri osobe, sudionici prometne nezgode zadobili su tjelesne ozljede, dok su I.B. i M.B. prevezeni u SKB Mostar kolim HMP Posušje, gdje je od zadobivenih povreda preminuo I.B., a M.B. je zadržan na daljnjem liječenju.

Po naredbi dežurnog tužitelja Josipa Aničića nad tijelom preminulog izvršit će se obdukcija dana 24.12.2022. godine, kazala je za Grude Online Petrunjela Matijević, viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DONOSIMO VAM RADOST BOŽIĆA IZ DUVANJSKE BAZILIKE - POLNOĆKU PRATITE UŽIVO NA NAŠEM YOU TUBE KANALU

Poštovani gledatelji i čitatelji, obavještavamo Vas da u nedjelju 25.prosinca od 00:00 na našem YouTube kanalu možete pratiti prijenos svete Mise polnoćke iz bazilike sv. Nikole Tavelića u Tomislavgradu. Ovim putem zahvaljujemo župi i samostanu u Tomislavgradu na ukazanom povjerenju te se nadamo da ćemo mnogima koji nisu blizu Tomislavgrada […]

Pretplatite se