PRVA VATROGASKINJA U ŽZH

admin
0 0
Read Time:40 Second

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, u Grudama je u mjesecu travnju održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca.

Ispit je položilo ukupno 13 dobrovoljnih vatrogasaca iz šest dobrovoljnih vatrogasnih društava u Županiji Zapadnohercegovačkoj (DVD Kočerin, DVD Mokro, DVD Trebižat, DVD Jare, DVD Tihaljina i DVD Rakitno), a među njima i jedna vatrogaskinja, prva u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a pripadnica je DVD-a Jare, Marijana Lasić.

Kod nje kaže nema nikakvog straha, iako opreza nikada dosta.

“U tim trenucima mi je jedino na pameti kako pomoći. Naravno, pristupam s oprezom, ali nikakav strah uistinu nemam”, rekla je Marijana koja osim djelovanja u vatrogasnoj službi ima otvoren i obrt za čišćenje.

U video prilogu Marijana nam otkriva i kako se rodila ljubav za pozivom vatrogaskinje.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POSLIJEPODNE MOGUĆA NEVREMENA

Stigao nam je vrhunac prvog ovogodišnjeg toplinskog vala. Temperature zraka su se danas u poslijepodnevnim satima penjale i do 41°C, koliko je mjereno na jugozapadu Hercegovine, što znači da je veliki dio prognostičkih modela ipak odradio dobar posao i da koncentracije čestica saharskog pijeska i prašine nisu previše utjecali na […]

Pretplatite se