Dječaci HNK Tomislav pobjednici prvog međunarodnog turnira “KUPRES 2022”

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Proteklog vikenda je na gradskom stadionu u Kupresu, u organizaciji HNK Kupres 97, održan prvi međunarodni turnir “KUPRES 2022”, a nastupala su djeca do 11 godina i mlađi.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe: HNK Kupres 97, NK Valpovka Valpovo, HNK Tomislav – Tomislavgrad i NK Kamešnica.

 

 

Odigrane su četiri veoma zanimljive utakmice. Prvi polufinalni par činile su ekipe HNK Kupres 97 – NK Valpovka, dok su drugi par bili HNK Tomislav – NK Kamešnica, navode na FB stranici Zlosela.

Zanimljivo je i napeto bilo na utakmici Kupresa i Valpovke gdje su dečki iz Valpova dalje prošli zahvaljujući boljim izvođenjem jedanaesteraca.

HNK Tomislav je u drugoj polufinalnoj utakmici bio bolji od ekipe Kamešnice i sasvim zasluženo prošao dalje gdje ih je čekala ekipa Valpovke.

Utakmica za treće mjesto između Kupresa i Kamešnice pripala je domaćoj ekipi te su gosti iz Podhuma zauzeli 4. mjesto.

 

 

Veliko finale između Tomislava i Valpovke na kraju je ipak pripalo sjajnim momcima iz Tomislavgrada gdje su prikazali odličan nogomet i time osvojili ovaj turnir.

Gosti iz Valpova također su pružili odličan nogomet ali im je nedostajalo malo sportske sreće za osvajanje prvog mjesta.

Ovim putem čestitamo svim ekipama na dolasku i sudjelovanju kao i fer, korektnom te sportskom ponašanju. Iskreno se nadamo kako su se ovim turnirom stekla neka nova prijateljstva i poznanstva, a na nama ostaje da isti organiziramo i svake naredne godine uz veći broj ekipa kao i trajanje turnira na više dana.

Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira i učinili da se svi lijepo i ugodno osjećaju na našem Kupresu. IDEMO DALJE, IDEMO JAKO!!! – navode na FB stranici Zlosela.

protv

Foto: Josip Zrno

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izlet na Zavelim

Zavičajno društvo Zavelim organizira u subotu, 3. rujna 2022. godine izlet na Zavelim, na najviši vrh Kolakovac 1347mnv., pod stručnim vodstvom predstavnika Planinarskog društva Zavelim. Okupljanje zainteresiranih je kod izvora Močila (905 mnv), odakle je u 9.00 sati planiran uspon dobro uređenom stazom, koja se proteže kroz bukovu šumu. S […]

Pretplatite se