Širokobriježanin Mateo Pinjuh pobjednik izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

admin
0 0
Read Time:50 Second

Sinoć je u Grudama, točnije u Marića Gaj održano svečano proglašenje pobjednika izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja” za 2023.god.

Pobjednik izbora je Mateo Pinjuh iz Širokog Brijega, profesionalni vojnik koji se bavi I kickboksom.

Mateo je po preuzimanju nagrade imao neočekivan i neobičan zadatak, a to je da otpjeva jednu pjesmu, kako bi “dokazao” da je zaista “gospodin savršeni”.
Na iznenađenje, ali i na oduševljenje svih prisutnih, odlično je pjevao “Cesaricu”, a prisutni su ga podržavali gromoglasnim pljeskom.

Nagrada Stručnog žirija pripala je Vinku Hercegu iz Ljubuškog, koji je ujedno bio i drugoplasirani po broju pristiglih glasova.

Treća nagrada koju dodjeljuju medijski partneri projekta: Hercegovka.net i Hercegovački portal, pripala je Nerminu Leti iz Mostara.

U glazbenom dijelu programa nastupili su: baka Dana Petrović, Zorica Andrijašević Donna, Ivan Ćuže, Ivica Martić, Tereza Ostojić- Plesni klub Zrinjski iz Mostara, Ivana Pavković i Elena Pavlović.

Veselje u Marića Gaju potrajalo je do ranih jutarnjih sati, a goste su zabavljali Ivica Martić i Jure Begić na harmonikama.

Hercegovka.net

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zastupnički dom izglasao novu Vladu FBiH, Nikšić novi premijer

Na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine izabrana je Vlada Federacije BiH. Za je glasovao 51 zastupnik. Nermin Nikšić novi je premijer Federacije BiH, a njegovi zamjenici ministar financija Toni Kraljević (HDZ) i ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović (SDP). Ministar pravosuđa je Vedran Škobić (HDZ). […]

Pretplatite se