Gradi se mural u spomen na tomislavgradskoga košarkaša Branimira Mašića Banija

admin
0 0
Read Time:37 Second

U spomen na mladoga duvanjskoga košarkaša Branimira Mašića Banija, na košarkaškome igralištu Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu u tijeku su pripremni radovi za postavljanje murala s Banijevim likom.

Izgradnju murala inicirao je HKK Tomislav uz pomoć Općine Tomislavgrad i prijatelja, a oslikavanje murala povjereno je tomislavgradskome akademskome slikaru Anti Braovcu.

Prema okvirnome rješenju na muralu će pisati: “Vratiti te ne možemo, zaboraviti nećemo! Hvala ti za godine radosti! Branimir Mašić – Bani 1990. – 2022.”

Ovaj naš istinski športaš, igrač u nekoliko bh i hrvatskih klubova te trener mlađih kategorija Tomislava ostvario je dobre rezultate. Najzapaženiji su mu bili u Tomislavu i Zrinjskom. Bio je i vrstan pedagog predan radu tomislavgradskoga košarkaškog kluba. Preminuo je iznenada u rujnu prošle godine, u 32. godini života.

Tomislavcity.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

‘Diaspora Invest’: Livno može postati poželjna destinacija za ulaganje iseljenikat

Foto: Livno.ba Predstavnici USAID projekta “Diaspora Invest” i Grada Livna usuglasili su načine suradnje kako bi ojačali ulogu iseljeništva u ekonomskom i društvenom razvoju ovog područja. Livanjska regija, poznata po velikim valovima migracija tijekom 20. stoljeća, danas traži prilike za obnovu veza s ljudima koji potječu iz tog kraja. Prepoznali […]

Pretplatite se