Međunarodni dan starijih osoba u Staračkom domu Tomislavgrad

admin
0 0
Read Time:41 Second

U povodu Međunarodnoga dana starijih osoba, koji se inače obilježava 1. listopada, uprava i djelatnici Staračkoga doma u četrvtak su za svoje štićenike priredili prigodan program uveličan roštiljem, pjesmom i gangom.

Ravnatelj Staračkoga doma Ante Sladoja tom nas je prilikom informirao da trenutno dom ima 102-je štićenika i da su kapaciteti popunjeni.

“Svaki dan je novi izazov. Mi se ovdje bavimo institucionalnim smještajem, a naravno da ima i različitih bolesti jer uglavnom je zastupljena populacija preko 80 godina. Tu je i odvojenost od obitelji, poskupljenje cijena, besparica, sve su to stvari  s kojima se svakodnevno nosimo”, ističe Sladoja.

Uz obitelji i rodbinu, štićenike doma posjetio je i fra Gabrijel Mioč, djelatnici Centra za socijalnu skrb, te predstavnici općine Tomislavgrad na čelu s načelnikom Ivanom Buntićem i predsjednikom Općinskoga vijeća Ilijom Papićem.

RTGPortal.Info/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

[OSMO KOLO] ▪️8.kolo m:tel Prve lige FBIH🆚 FK RADNIČKI Lukavac📆Subota, 1.10⏱️15:30 h🏟️GS Tomislavgrad🎫5KM U sklopu 8.kola m:tel Prve lige FBIH dočekujemo ekipu Radničkog iz Lukavca. Utakmica se igra u Subotu (1.10) od 15:30 sati na GS u Tomislavgradu. Ulaz je 5 KM. Nakon pobjede protiv Jedinstva i prvih bodova seniori […]

Pretplatite se