Budimir: Siguran sam da ćemo dati sve od sebe protiv Sloge i doći do pozitivnog rezultata

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

ŠIROKI BRIJEG, 20. listopada – Nogometaši Širokog Brijega u subotu od 13:30 sati gostuju momčadi Sloge iz Doboja u susretu 11. kolu Premijer lige BiH.

Trener Marijan Budimir izrazio je zadovoljstvo odigranim 10. Memorijalom Blage Zadre u Vukovaru koji je poslužio kao dobra priprema za nastavak prvenstva.

–  Iskoristili smo dobro ovu stanku i zbližili smo se, a neki igrači koji su imali manje minuta dobro su iskoristili ovaj turnir. Očekuje nas jedan izrazito domaćinski protivnik Sloga koja ima sve pobjede na svom terenu, imaju izuzetno visoke igrače i jako su dobri u prekidima. Imaju i prvog strijelca lige. Mi ćemo se dobro pripremiti, pa ćemo se u nekim segmentima igre prilagoditi njima, dok ćemo u nekim dijelovima pokušati iznenaditi protivnika. Siguran sam da će momci dati sve od sebe protiv Sloge i da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom – kazao je Budimir u uvodnom dijelu.

Osvrnuo se na igrački kadar i kazao kako su ozljede napravile dosta problema u sastavljanju momčadi.

– Imamo dosta problema s izostancima, nema nam kapetana Marijana Ćavara koji neće igrati zbog tri žuta kartona, a znamo koliko nam je on bitan i na terenu i van terena. Nedostaje nam Šaravanja koji se ozlijedio na utakmici protiv Željezničara i pokušavamo ga osposobiti da što prije bude u pogonu. Lukić isto od zadnje utakmice ima problema i neće ga biti na ovoj utakmici protiv Sloge. Benić se vratio nakon ozljede i opet osjetio određene poteškoće s mišićem. Lovrić je bio bolestan, ali ne želimo kukati i onaj tko nije s nama u kadru bez njega se može i mora nastaviti – rekao je trener Širokog.

Lijevi bočni igrač Mihael Kuprešak naglasio je kako im je turnir u Vukovaru pomogao u dizanju forme i da može biti dobar poticaj za izazove koji ih očekuju.

– Čeka nas utakmica protiv Sloge koja je neugodna domaćinska momčad i jako dobra u prekidima. Mi smo se dobro pripremili za ovaj susret i radili smo kvalitetno na treninzima. Pokušati ćemo igrati svoju igru i uzeti tri boda i to je jedini što želimo – rekao je Kuprešak.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pogledajte za koliko će poskupjeti plin u FBiH

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine odobrila je zahtjev Energoinvesta kojim će cijena plina biti uvećana za 4,96 posto. Poskupljenje se odnosi na period od 1. studenog ove godine, što znači da će građani račune sa većom cijenom plina dobiti u prosincu ove godine, piše Klix. Riječ je o povećanju sa […]

Pretplatite se