UDRUGA DUVNJAKA U ZG: POVEZIVANJE LJUDI IZ RODNOG KRAJA I MALONOGOMETNI TURNIR “KRALJ TOMISLAV”

admin
0 0
Read Time:37 Second

Kod kuće je uvijek najljepše a studenti su često primorani biti tamo gdje kuća nije. A da se tamo lijepo sastati sa svojima znaju duvanjski studenti u Zagrebu koji se okupljaju na sastancima svoje Udruge i različitim projektima i događanjima povezuju ljude.

Studenti u Udruzi nemaju samo mjesto gdje se mogu povezati s onima iz rodnog kraja nego imaju mogućnost iskoristiti svoje talente i tako promovirati mjesto iz kojeg dolaze ali i pomoći drugima. Stoga ponovo u funkciju vraćaju dramsku sekciju i nastavljaju provoditi smotru fakulteta u Tomislavgradu.

11. studenog započeo je malonogometni turnir “Kralj Tomislav” na kojima je učestvovalo jedanaest duvanjskih ekipa. Prilog o Udruzi Duvnjaka kao i malonogometnom turniru pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NATJECANJE U OBARANJU RUKE

U Kino dvorani “Borak” u Širokom Brijegu održano je natjecanje u profesionalnom obaranju ruke. 46 natjecatelja iz četiri zemlje i iz 34 grada u ovom neobičnom sportu došlo je pokazati što je to sirova snaga. Riječ je o četvrtom, odnosno službeno drugom natjecanju, koje organizira klub za obaranje ruke Široki. […]

Pretplatite se