Poznati lanac brze hrane stiže u BiH

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Taco Bell, poznati brend meksičke brze hrane, u kolovozu otvara svoj prvi restoran na tržištu Bosne i Hercegovine, saznaje Klix.ba.
Pored Rumunjske, riječ je o prvim objektima ovog brenda u regiji.

Taco Bell jedan je od vodećih svjetskih restorana brze hrane. Najpoznatiji je po ukusnim tacosima i burritosima, ali i drugim meksičkim specijalitetima s “hrabrim” kombinacijama okusa, kvalitetnim sastojcima te sjajnim odnosom cijene, kvalitete i usluge.

Kako Klix.ba saznaje, prvi objekt će biti lociran na Ilidži i njegovo otvorenje očekuje se početkom kolovoza. Drugi restoran trebao bi otvoriti svoja vrata već na jesen, početkom listopada, u centru Sarajeva.

Prvim objektom u BiH, Taco Bell najavljuje ne samo dolazak u našu zemlju, nego i širenje u zemlje regije, a dok se to ne realizira posjetitelji će u Sarajevu moći probati Crunchy Taco, burritose, quesadille, nachose kao i čuveni Crunchwrap Supreme – što su neki od najpoznatijih specijaliteta ovog lanca.

 

Dolazak ovog popularnog lanca donijeti će novu dimenziju brze hrane u Bosnu i Hercegovinu, dodatno obogaćujući gastronomsku ponudu zemlje, ali i privlačeći ljubitelje meksičke kuhinje svih generacija.

S nestrpljenjem očekujemo svoje goste i njihove prve dojmove nakon što isprobaju neka od jela s menija, poručio je Taco Bell tim.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Digitalno poslovanje preduslov je konkurentnosti

Sarajevo, 3. juli 2024.  –  Danas su u Sarajevu, u prostorijama SSST-a, predstavljeni rezultati dva digitalna inovacijska huba (DIH) koji su uspostavljeni kroz projekat “Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME”. Projekat su sa 6,1 miliona eura sufinanisirali Evropska unija i Vlada Savezne Republike Njemačke, a […]

Pretplatite se