NE MRŽNJA NEGO LJUBAV – PORUKA JE POSLANA IZ POSUŠJA NAKON PRIKAZIVANJA FILMA ”ŽRTVA GRABOVICE”

admin
0 0
Read Time:33 Second

U Kino dvorani u Posušju prikazan je dokumentarni film “Žrtva Grabovice”. Film je ovo koji govori o velikom zločinu koji se dogodio prije 30 godina nad stanovništvom sela Grabovica sjeverno od Mostara gdje je Armija RBiH u operaciji “Neretva ’93.” ubila 33 Hrvatska civila među kojima je i dijete od nepune 4 godine.

Uoči prikazivanja filma paljenjem svijeća na Trgu hrvatskih branitelja obilježena je 24. obljetnica smrti prvog  predsjednika Republike Hrvatske Franje Tuđmana.

Prikazivanje filma posvećeno je žrtvama i njihovim obiteljima. Njime se želi utješiti oni koje najviše boli nepravda jer se za ovaj zločin po zapovijedi nije odgovaralo. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Britanski div kupuje važnu infrastrukturu u BiH

Kompanija Actis, vodeći globalni investitor u održivu infrastrukturu sa sjedištem u Londonu, preuzima veliku mrežu telekomunikacijskih stubova u Bosni i Hercegovini koja je pripadala firmi Mtel, odnosno Telekomu Srbija. Ova vijest je sada i službena jer je globalni div uputio službenu obavijest Konkurencijskom vijeću Bosne i Hercegovine, izvještava BiznisInfo.ba. Globalna […]

Pretplatite se