Mustang Mach-E stigao u BiH

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Potpuno električni pogonski sklop Mustang Mach-E GT kao podršku za novu razinu Fordove zabave u vožnji isporučuje do 487 KS i 860 Nm te ubrzanje od 0-100 km/h za 3,7 sekundi.

“Predstavljanje Mustanga Mach-E bio je ogroman korak na našem putu do toga da do sredine 2026. godine nudimo samo potpuno električna ili plug-in hibridna putnička vozila sa sposobnošću nulte emisije, a prašina koja se digla oko toga bila je nevjerojatna, s uspjesima u prodaji i nagradama diljem Europe’, rekao je This Woelpern, generalni direktor za uvoz, Ford of Europe. ‘Mustang Mach-E GT potaknut će to uzbuđenje još više, uvodeći Fordovu stručnost u praktične automobile izuzetno zabavne za vožnju i SUV-ove u novu, potpuno električnu eru.”

Specifikacije po mjeri uključuju sportska sjedala Ford Performance, standardne 20-colne aluminijske naplatke, ekskluzivne boje Grabber Blue plavu i Cyber Orange narančastu i jedinstveni dizajn karoserije – što dodatno ističe elegantni i snažni dizajn vrhunskog SUV-a uz zadržavanje nepogrešivih potpisa najprodavanijeg svjetskog sportskog automobila.

Mustang Mach-E GT pruža Fordovo najuzbudljivije potpuno električno serijsko iskustvo vožnje do sada. Standardni prilagodljivi ovjes MagneRide® posebno je prilagođen europskim cestama i očekivanjima vozača. Sustav elektronički kontrolira magnetoreološku tekućinu unutar prigušivača kako bi u stvarnom vremenu reagirao na promjenjive uvjete na cesti i kako bi mogao neprimjetno prilagoditi karakter vozila u skladu s odabranim načinom vožnje.

Što se cijena tiče, model Mustang Mach-E AWD ER s 351 KS kreće od 609.990 kn, dok je cijena najsnažnijeg Mach-E GT ER već od 699.990 kn uz mogućnost prijave za subvenciju na EV.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatice na krovu svijeta: Ne znam još kako to opisati

Senzacionalan uspjeh ostvarile su hrvatske džudašice Barbara Matić i Lara Cvjetko na Svjetskom prvenstvu. Matić je obranila naslov svjetske prvakinje u kategoriji do 70 kilograma, u finalu je porazila Cvjetko koja je time došla do srebra, javlja HRT. – Stvarno sam presretna, ne znam još kako to opisati drugim riječima, […]

Pretplatite se