MUP HBŽ: Potraga za nestalom osobom

admin
0 0
Read Time:51 Second

Dana, 22. 1. 2024. godine oko 14,00 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da se 28-godišnja Katarina Mihaljević s prebivalištem u Livnu, u Ul. Sv. Ive, udaljila iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu.

Katarina Mihaljević je visoka 160 cm, srednje tjelesne građe, smeđe boje kose i očiju. Na sebi prilikom odlaska od kuće je imala kapu bijele boje, bundu tamno-plave boje, traperice tamnije boje, bijele patike, ruksak crne boje i PVC vrećicu bijele boje.

Operativnim radom na terenu djelatnici PU Livno došli su do saznanja da je Katarina Mihaljević sjela u autobus koji prometuje na liniji Livno – Banja Luka, te da je istog dana oko 14,00 sati izišla na autobusnom kolodvoru u Banja Luci.

Budući da Katarina Mihaljević unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađena, molimo građane koji imaju bilo kakva saznanja o njezinom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju na broj 122 ili MUP Hercegbosanske županije na 034/203-673 ili 034/201-900. 

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatski član Predsjedništva mora pobijediti u tri od pet županija

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine Dragan Čović dostavio je jučer vladajućim probošnjačkim i srpskim strankama prijedlog izmjena Izbornoga zakona BiH kojima bi se spriječilo preglasavanje Hrvata pri izboru članova Predsjedništva, što je sastavni dio reformi važnih za EU put zemlje, piše Večernji list BiH. Na sastanku održanom potkraj prošloga tjedna […]

Pretplatite se